tisdag 28 december 2010

Dagens stora överraskning. Queenie har fått en egen familj. Husse Martin och matte Marie och en hundkompis (som jag och mitt minne, inte kommer ihåg namnet på nu.) Dom är svärföräldrar till min minste son Andreas och bor fågelvägen ifrån mej, ca 1,5 km. Queenie kommer att bli matte Maries ögonsten, det förstod jag. Hon blev förälskad direkt. Och jag är överlycklig att hon är så nära. Queenie har alltid varit speciel. En mer kärleksfull valp har jag nog aldrig träffat.
Lycka till Martin, Marie och Queenie.

4 kommentarer:

  1. irrevirre vill tippsa er också hur man får bot mot söndertuggat.
    Ta ättika och dutta på det som hunden vill på att tugga,man kan också blanda med vatten i en sprayflaska så kan man spraya på det som är intressant.Hunden går inte dit mer än en gång.Jag själv duttade på outspädd ättika på sladdar,kontakter,matthörner,det hjälpte,luktade lite illa i huset ett litet tag men det var det värt.Såg jag sen att min Ludde var på bettet igen någonstans så var det bara fram med ättikan,doften av ättikan avskyr hundar,lycka till.
    Avslutar med att ni har en trevlig blogg och ett Gott Nytt År

    SvaraRadera
  2. Tack IrreVirre
    Nu vet jag hur jag ska rädda vissa saker här i huset. Sladdar har dom aldrig rört, men lite trä på möbler och sånt har dom gott på. Men jag gör som du, blandar ättika och sprutar på på dom ställena dom inte kan låta bli.
    IrreVirre> Har du en egen blogg??? Vill gärna sen den i så fall.
    Tack så hemskt mycket för hjälpen och ett Riktigt Gott Nytt År på dej med. kram från Johanna

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att lilla Queenie också fått en egen familj nu! Att få ha henne så nära och veta att du kommer träffa henne ofta måste ju vara helt underbart.
    Jag har också använt mig av ättikan men med blandat resultat. Kan säga att det FINNS faktiskt hundar som klarar lukten/smaken...se på mina köksmöbler...ha ha.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Katarina> Bumbi gillar att gnaga på huset, inte mina möbler. Fönsterkarmar, altanräcke och såna smaskiga saker. Kan bli dyrt den dagen jag flyttar. Så jag gör allt för att hon ska låta bli. Men nu får jag mer tid att aktivera henne, så nu blir det nog bra. Kram på dej.

    SvaraRadera